Hvordan snike på trikken!

God morgen løvetannbarn! Dette innlegget ble så populært med over 50.000 delinger at jeg MÅ dele det igjen. 

Jeg så et innlegg i går om hvordan snike på trikken, men synes ikke det var særlig gode forslag faktisk! Nå har jeg kommet med min nye spalte "HVORDAN....." regner med det blir superpopulært!

HVORDAN SNIKE PÅ TRIKKEN

Altså, hvem orker å betale massemassemasse i mnd kun for å sitte på en trikk? Not my style iallefall (bruker heller penger på Michael Kors vesker og Lui Vittå)

1.Det lurerste er å kle seg ut, sånn hele tiden. Helst som det motsatte kjønn! For hvis du ser en kontrollør må du LØPE og helst brøyte og meie ned folk i forsøket. Da er det godt å ha forkledning tilfelle noen finner på å annmelde hendelsen.

2.Om morgenen er det ganske mange som sover på trikken, så da ser du dit snitt i å stjele månedskortet deres så klart! 

3. Hold alltid utkikk på holdeplassene om det står kontrollører der. Ser du noen, prøv å overta rollen som trikkefører. De slipper alltid unna av en eller annen grunn! Den andre trikkeføreren er SEFF en impostor! 

4. Kommer det sivilkontroll, er det verre MEN du kan lett slippe unna hvis du later som du også er undercover! Strax noen reiser seg og begynner å kontrollér folk - gjør det samme, med en STRENG tone. VIPS har du sluppet unna nok en gang.

5. Hvis du faktisk BLIR ferska, anklag sidemannen for å ha stjålet lommeboka di og lag et heidundrandes leven! Husk, jo flere tårer jo mere sympati!

6. Ta på deg tidenens trammeste skinnbukse og dypeste utringing og forfør kontrolløren i senk! (Det er en viss mulighet for at det ikke fungerer hvis du er veldig overvektig da)

7. "BESVIM" og ikke våkn igjen før du ligger på sykhuset med masse bekymrede passasjerer rundt deg. Hevd at du ikke husker noe og at du muligens må ta scanning av hjernen - igjen dra sympatikortet.

8. Dette er litt uortodoks, MEN du kan dra nonne-kortet. Tenk den stakkars nonnen som glemte reisekortet hjemme. Slipper du boten, får kontrollørene en sikker plass  i himmelen (sier du da..)

9. Er du i sånn passe god Mission-Impossible-Form, gjør følgende: Når du ser at det kommer kontrollører, bruk en sånn brennemaskin til å brenne hull i taket på trikken, klatr opp og legg deg flatt på alle fire (litt sånn doggystilling) Ligg der til du ser et passende sted og hoppe av på.

10. Og så den aller ALLER beste som jeg bruker ofte: Lat som du er en rømt psykriatisk pasient! Husk å bang hodet i veggen, veiv vekk "fluer" og snakk (helst krangl) med deg selv. Du har ofc ikke peiling på hverken tid, sted eller hvordan du kom deg på trikken. Husk å nevn ord som Dikemark, Gaustad, Lovisenberg Psykriatiske osv for å peile kontrollørene innpå rett mistanke.

Likte dere tipsene?? Lykke til med snikingen!

Her er forøvrig bergenstrikken BLEIA som jeg kjøpte på auksjon i 2014!

XOXO Voelife

2 kommentarer

Miriam ting

10.11.2015 kl.15:11

Hahaha du har bra med humor hvertfall :P

Juliettah.blogg.no

12.11.2015 kl.16:06

Hahahha! :D Utrolig morsom blogg! xD

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits