RYAN AIR WARNING!

Omg!! jeg tok RYAN AIR til kreta for noen dager siden og bare sier det.................RYAN AIR ASS! FYTTI MARSVIN! lol! De klarte å rote bort bagasjen min så den havnet i...HOLD DEG FAST...AUSTRALIA! Joda, jeg måtte ringe sydney airport og true med biologisk krigsvåpen for at de skulle sende den tilbake. Og hva tror dere RYAN AIR gjorde? INGENTING! Jeg måtte betale for hjelpen, betale for min egen tort og svie, og ble nesten kastet av flyet bare fordi jeg ville ha mer konjakk. JIIZ. På tur tibake blir det SAS:D Ryan air nektet også å servere kaffi og te med mindre jeg betalte 25 pund. OG..flyet var dritforsinket men de gadd ikke sette opp farten engang! Jeg trodde lenge vi fløy med bare en motor for å si det sånn...det tok jo 18 timer minst! I tillegg var RYAN AIR elendige på sørviss, og krevde betaling for å svare på spørsmål om piloten (han var kjekk FYI)

Nå ligger jeg og dupper i poolen bak hotellet og drikker ananas-kokos-drink! YAMMI! Jeg skal slå et slag yatzi med de lokale gæmlisene her, lite visste de at jeg jukser som pokkern! mihihihihihihi!

 

pusspuss voelife

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits