Hårtips!

Når det kommer en ny årstid, elsker jeg å skifte sveis. Det er liksom når treene feller løvet og alt begynner på nytt, sånn er det med håret og. Jeg har gått for en frisk høstfrisyre som er enkel å stelle i vind og regn *lol*Jeg regner med dette blir en ny trend! Hva tycks?

Fargen er urinblond nr #43 og toppen er striglet etter beste måte. Vippene på sidene får du ved å ligge skeivt i senga om natten.

NÅ skal jeg mate endene som har slått seg til ro på taket mitt..burde kansje ikke satt fra meg rugekassen der. HYL!

 Puss och kram voelife

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits