Jeg lagde bæsjekake til slekta!

Hihihihi nå ler jeg godt dere. Som ALLE vet, er slekta værst - jo nærmere jo verre..eller noe sånt? Anywho..jeg MÅTTE i bryllup i helgen (BAH) og ikke nok med det...gamletante Rønnaug sa jeg måtte ha med kake! Altså WTF???? Her kommer jeg INVITERT og så må jeg faktisk hjelpe til? Hva er dette for noe slags nymotens snikksnakk? Jeg bestemte jeg umiddelbart å ta en SØT HEVN (knegg) og sa: "Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaada sefffff liksom...."

Når den tilsynelatende STORE dagen kom, og gjestene hadde kommet seg i festhumør, skulle det berømte kakebordet avdekkes. Jeg hadde plassert min kake FORAN bryllupskaka (LOL) og jeg husker et vagt minne om at mormor satte i et skrik! Søskenbarnet mitt besvimte nesten, og onkel Gunnvald med trebeinet trodde hans siste time hadde kommet. Altså når man setter MEG til å være slave for noen, er dette straffen de må ta. Man kan trygt si at jeg IKKE vil bli invitert i flere bryllup iallefall. Jeg lollet hele veien hjem! 

Her er kaken som satte slekta tilbake til steinalderen:


Altså det ER sjokolade...eller..??

Les også HVORDAN SNIKE PÅ TRIKKEN

Les også DEN GANGEN JEG STJAL TYPEN TIL SØSTRA MI

Les også JEG BLE OVERKJØRT AV EN RULLESTOL

Les også ET BARN LØP RETT PÅ FLAGGSTANGA MI

 

Puss och kram VOELIFE

4 kommentarer

Laban

19.08.2015 kl.11:55

HAHAHHA HERREGUD #DØDE

Fotsporene

19.08.2015 kl.16:55

Fy deg :))

TheFox

19.08.2015 kl.17:52

hehehehehe beste jeg jeg har lest på lenge ass, kan man sende inn spørsmål til deg? Har noen sex-spørsmå jeg gjerne skulle ha luftet.
TheFox: lol? send i kommentarfeltet du, ELLER send meg et brev:D Får aldri noe post etter at postkassen min tok fyr.

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits