Hvordan gå ned 15 kg på 5 uker!

God dag smårips og sjokomumser!
For 1 år siden tok jeg brevkurs i kostholds-veilederi (fikk diplom og allting!) og har hjulpet overvektige i alle former og fasonger. Vel, det var EN jeg ikke fikk helt has på da, det var ei dame på 89 år som KUN spiste napoleonskaker. Og siden hun var så gammel, nektet hun å legge om livsstilen. Hun visste aldri når hennes siste dag var brukte hun å si. RIP EDNA! <3 Sorry for at jeg tok gravlyset ditt, men jeg trengte det når jeg skulle gå gjennom skogen.

ANYGAY........

Her er mine 10 tips for å miste 15 kg på 5 uker:

1.Bytt ut mat og drikke med zalo og luft. Spiser man mye luft, blir man automatisk slank som en wienerpølse og zaloen bare smører systemet så du ikke tørker ut, eller inn.2. I oslo får man kjøpt amfetamin på omtrent hvert hjørne, har du greit med ukespenger klarer du nok å bli storforbruker uten at noen merker det. Bare sørg for å si det er kaffe ellers kan du bli arrestert.

 

3.Join romfolket. Et romfolk får omtrent 40 kr i tiggerpenger pr dag, og dette holder til: 1 diet coke, 2 pk tunfisk, 1 eple og 1 skyr. Du vil bli tynn som ei flis på NO TIME. Men, jeg har alltid lurt på hvorfor romfolkdamene er så runde i kantene hvis de ikke har mat???  Jeg lager et eget innlegg om det tror jeg.4.Hvis du tenker; "Nåååh du voelife, jeg orker ikke spise sunt, men vil gå ned likevel" - så er dette tipset for deg. Spis 1 pose usunn kjeks pr dag, ikke noe mer! Problem solved.

5. Adopter en unge med ADHD (ganske enkle å få tak i) og løp etter den hele dagen. IKKE gi de medisin for da blir de rolige og du vil gå opp i vekt.6. Bestem deg plutselig for å dra på ekspedisjon til nordpolen. Man bruker jo opp hele fettkvoten sin på sånt, og istedenfor å gafle nedpå med selspekk, spiser du bare litt salat. Slank som en spiker på en, to tre! 

7.Lag mat som de gjorde på 50 tallet, da var jo alle så slanke. Spikersuppe, kål og kokt hyse til alle måltider. Og HUSK og lag ALT fra bunnen uten hjelpemidler. I gamledager hadde man verken kjøleskap, komfyr, micro, oppvaskmaskin, osv. Du bør holde på så lenge at du kjenner det verker i alle lemmer etter all kuttingen og hakkingen.8.Pådra deg en HEFTIG matforgiftelse av bedervet kjøtt. Let på dynga for best resultat! Etter noen uker har du nok kastet opp hele innsiden din, med innvoller og det hele.

9. Bytt ut all mat med å heller bite (og spise) negler. Skyll ned med funlight og tenk at det var et HERLIG måltid.10.Les blogger til de mest kjente bloggerne. Etter å ha lest om perfekthet i noen timer er du mest sannsynlig så skamfull over ditt eget ytre at du ikke lenger orker mat. 

 

 

Tipper tipsene falt i smak? 

BLOGGES! Pusspuss Voelife

Én kommentar

Alexandra

20.08.2015 kl.20:56

underholdende uten tvil! 2 og 10 hadde vært en suksess uten tvil!

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits