Dagens innkjøp

Hola!

Idag stod jeg opp før fugl skeit på jord (som mormor bruker å si) for å kapre et par av de nyeste buksene fra christian DIOR <3 De er i limited audition og ble mine etter bare 3 timer. Riktignok måtte jeg slåss med en fjortis, ta rennfart å dytte unna en gammel dame, og latge som jeg var fra ukraina en stund. Men pytt, Nå har jeg på meg verdens beste bukser. De er i fløyel og det er montert inn LED-lys som blinker når jeg går, LITE KULT? Jeg kan ikke si hvor de er fra pga taushetsæerkleringen jeg måtte signere (lol?) Men her de iallefall.Christian Dior Moonlight pants str S, u like? 

Nå skal jeg gå å prøve å ruge ut egg som jeg kjøpte på butikken. Jeg har sånn rugekasse etter at jeg fant noen forlatte måkeunger som jeg ville oppdra. Tipper jeg får 5 kyllinger som jeg kan helsteke etterhvert, slafs!

Pusspuss VOELIFE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits