Dagens Sex-spørsmål!

Okei, jeg MÅ bare poste denne, TRIPPEL-LOL!

-Kjære voelife

Jeg er av yrket gynekolog og har blitt en smule lei av underliv. Så lei at jeg ikke orker å ha sex med kona. Tenk deg at du må spise foreks melon i 8 timer hver dag og når du kommer hjem, er det melon til middag. Jeg er så sliten og lei av damer og deres problemer nedentil og har blitt gørrlei av å stirre inn i grotter.  Finner det fullstendig uintressant, og kan ikke utøve noenting lengre. Jeg har mareritt om grotter og har problemer med å spise alt av frukt (spesielt fiken og sånn) Har du noen som helst tips til meg?

Hilsen Johannes, 42

 

Svar: Vel johannes. HVA MED Å SKIFTE YRKE????? herregud da mann, skjerp deg! JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

Les forøvrig boka mi: "Streit mann, homofile holdninger" og "Frukt til besvær"

Pusspuss VOELIFE

 

2 kommentarer

Kenny

26.08.2015 kl.11:59

Æ å han kan bytte yrke litt her å litt der :D Anna hver uke bytte vi :D variasjon ^^
Kenny: LOL! Enig der ass:p

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits