Dagens Sex-spørsmål

Hjeeeeeeeeeeeeeelp, jeg drar til syden i 4 dager og innboksen er mer stappa enn botox på toppbloggere! Jeg har iallefall KOST meg med å lese brev fra dere fans, haha! Det havnet et ganske så merkelig spørsmål inn som jeg skal prøve å besvare så godt jeg kan. Dere sarte sjeler kan kansje LUKKE her nå, TROLOLOL!

kjære voelife!

Jente, 26 skien her. jeg liker nemlig voldelig sex og føler meg mildt sagt unormal.jeg har hatt utallige kjærster, kansje rundt 44-45 i løpet av livet, men ingen vil gi meg det jeg vil ha! jeg har prøvd ALT! å å bange hodet i veggen, å tilfeldigvis snuble oppå penisen hans, sette håret fast i sengegavlen, ligge i en vond stilling osv...men jeg vil at typen skal delta og de alle har nektet!! jeg blir sur av å tenke på hvor mange samleier jeg har kastet bort liksom.har du noen tips til en stakkars jente? klem fra anne-cecilie

Svar: HEI DU!

DU burde først og fremst lære deg å skrive stor bokstav etter PUNKTUM! JIIIIIZ. Ellers har jeg ikke annet å si enn at du virker veldig løs. 45 kjærster? REALLY? SERR? YUCK!

Ellers lykke til med volden..ehe.. så irriterendes som du er, tviler jeg ikke på du kommer til å finne noen som vil banke deg helseløs, haha! Les forøvrig boka mi: "Blåmerker og sukkerspinn", "Maneater" og spesielt anbefalt: "Sex for dummies - en guide til sunt samleie"

Puspuss Voelife

Én kommentar

petterharila

18.11.2015 kl.23:26

Hahaha!!

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits