Julejakke i boks!

God morgen hasselnøtter!

O-M-G, jeg så en fyr i dag som kjørte bil OG spilte trompet. Altså, WTF?? Var han forsinket til spillejobb og hadde ikke øvd? Er det utpressing av noe slag? Har han en rar fetisj? MANN MED TROMPET, hvis du leser dette, send brev til meg pronto!

Anyway...jeg frøs så sykt i natt, det holder IKKE med 3 andedundyner og noen sauepledd her i gården. Så jeg stillte meg i kø utrenfor michael kors og huket taki denne sykt gode og varme parajumperen her. Den kostet ca 8999,- og er min nye MUST HAVE da liksom. HIHI! Hva syns du?

Ps: Hageselskapet gikk over all forventning. Fikk besøk av onkel Ludde som hadde med et digert flipperspill som han tjuvkoblet bak huset, vi spilte space invadors til langt på natt (jeg vant seff) og fikk marsipangrisen. Firmenningen min UNN kom en tur, men det var bare for kakene sin del. Hun er nemlig litt trinn av seg.

 

HER ER JAKKEN<3 Hot or Not?


julen julen julen den er her, juletre og grønne runde tær, sneen er så myk og go at jeg vil gå på do...denne sangen sang vi når vi var små<3

pusspuss voelife

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits