Et barn snublet i pølsa mi!

Halloooooooo! Bek-lager at jeg ble borte så lenge men jeg fikk et haste-søksmål som jeg måtte fikse ASAP ellers ble jeg rullet i tjære og fjær og sent i en bitteliten pakke til syria. HVA? De kommer jo hit, så da får ikke JEG dra dit? Jiiiiiiiiiiiiiiiiz!

Anyway. Det var på hallovin, eller halloWEEEEEn som jeg sier. Jeg hadde glemt å kjøpe inn godteri til barna, noe som er K R I S E! Jeg bor nemlig helt nede ved veien så de ser huset mitt LETT. Da var gode råd dyre. Jeg lette febrislk rundtomkring i huset for snacks og i fryseren kom jeg over 16 pakker pølser! KVELDEN ER REDDET - tenkte jeg. De måtte ha ligget der sykt lenge da, sikkert siden forrige eier. Men jeg dristet meg til å koke de. De er jo lagd av dyr tross alt, og alle vet at dyr ikke har noen utløpsdato.

Pølsene var ferdig og akku-akku-akku-.akkurat da begynte det å ringe på døren. DE VAR HER, OG DE VAR SULTNE! Jeg gav de pølser over en lav sko, og de gikk ned på høykant akkurat som forventet. Så var det et barn, en liten (møkka) gutt stod der og sa at han ikke likte pølser. ALTSÅ, WHAT??? Jeg frøs til og kunne ikke tro ordene som kom ut av den slimete munnen. "JEI VIL HEJJERJ A GÅTTEJI" sa den. GRØSS! Da han ikke fikk noe, ble han dritsur og rev ned potteplanten min. 5 minutt senere hørte jeg et KA-DUNK, etterfulgt av et HYL, SKRIK og et VREÆL! Jeg hørte at moren kom styrtende og begynte å kjefte. HAHA tenkte jeg og gikk ut for å se på dramaet. Gutten hadde sikkert gjort enda mer ugagn. 

Men nei..hva ser jeg? Moren kjefter på meg!!! Barnet hadde snublet i en pølse, en gammel inntørka pølse som noen hadde mistet. WOPSI! Beinet stod til alle kanter og håret var likedan. Altså, HVOR skadet er det egentlig mulig å bli av en pølse? Jeg trodde ikke mine egne øyne! Her var gode råd dyre. Jeg tenkte det var best å komme seg vekk i en fei, men moren var tydeligvis naboen min. Grøss. Nå har jeg brukt 1 mnd på å komme meg unna det søksmålet og slapp heldigvis unna pga jeg erklærte meg sinnsyk. PHU! Straffen min ble da tvunget psykisk evaluering og noe medisingreier. 

Hvordan var deres halloween?

Pusspuss Voelife6 kommentarer

Fotografeen

17.11.2015 kl.16:43

:-)

lolita

17.11.2015 kl.20:45

hahahahahaha fyfaen

June Karlsen

19.11.2015 kl.11:29

Detta var arti lesing! Jeg flirte mye! Hilsen June!

Knoll

19.11.2015 kl.15:06

Sykt.

Landgaardspølsa

20.11.2015 kl.17:10

hehe vel dette var noe nytt....fin blogg..:)

25.01.2016 kl.18:47

Lollet mye! !!

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits