Jeg så ABDUL på trikken!

Noen som husker abdul? Min adoptivsønn som jeg hadde for mange år siden? Jeg måtte gi han tilbake fordi han krevde så mye arbeid. Han klarte verken å spise selv, gå, snakke osv..ganske kjedelig med andre ord..Tips fra meg: IKKE adopter 1-åringer! 

Anyfag...jeg satt på 19 trikken og passet mine egne saker(les; kikket over skuldra til naboen som spillte mobilspill og kranglet med typen på sms.,LOL)

DA plutselig kommer en familie på 3, og der var ABDUL!!! Noen andre hadde adoptert han! Frekt?! Det værste var at de var i samme farge som han. Jeg kastet meg bak nærmeste søppelbøtte, tok bilder i smug og sendte de på snap til alle jeg kjenner. Og NÅ kunne abdul snakke ja! Han var ca 5 år og hadde afro..lol. Jeg tror ikke de oppdaget meg da jeg snublet i en gammel manns stokk og kom trillendes bortover trikkegangen heller. Jeg så nøyaktig hvor de gikk av og heretter skal jeg gå av på samme stopp:D HVA? Jeg må jo overvåke de, han har jo vært vanskelig før..just sayin! Jaja, nå skal jeg lage lavkarbo-is og lufte pinnsvinet mitt:) Han heter turbo! Hihi.

Puss och kram VOELIFE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits