Hjelp, jeg ble kidnappet av en toppblogger!!!

Okei..jeg sier det HVER FREAKKIN time, men jeg ble NOK EN GANG kidnappa. Denne gang, av en toppblogger. Jaddam..kan ikke stole på de på en flekk ass. Litt om hva jeg har opplevd av grusomheter det siste året:

1. Møtte en random fyr på nettet som kladde på puppene mine (det var ikke godt og jeg fikk ikke betaling heller) 

2. En annen fyr jeg kjenner har oppført seg enda verre!

3. Jeg går nå på NAV og trives med det. Selv om jeg ble redd da trumpis ble president, håper han ikke blokker for lønna mi lizm.

4. Jeg skulle spille xbox men fant ikke batteri til kontrollen. Det ødela seff livet mitt.

5. Jeg spiste noe jeg ikke tålte..mange ganger!

6. Så ble jeg kidnappa. Kan ikke si av hvem altså for jeg fikk Stockholm syndrom underveis. Nå er vi på en måte venner. 

7. Kristian valen vant ikke mgp #CRY

8. Jeg har diaré akkurat nå.

SSå.hva har dere gjort??????

Puss och suss voelife

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VOELIFE - Norges kronede humordronning

VOELIFE - Norges kronede humordronning

18, Oslo

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN JEG HAR NORGES MEST ETTERTRAKTEDE BLOGG. Can you handle this? Da kan du lese videre. Im back Im single Im ready 2 pringle! Voelife = 1 stykk gal, sprudlende,oversosial,superstar, megastar jente. Jeg er også en dedikert modell, actress, makeupartist,frisør,sminkør og designer sko.Jeg har planer om å starte mitt eget fashionmagazine og bli en høyt profilert idrettstjerne. Mitt mål er å bli president i verden og bo i i min hjemby HOLLYWOOD på heltid. Jeg har praktisert WICCA i 2 år og studerer til å bli heks på HFH (høyskolen for hekser) Jeg har drevet med fotografi og solgte studioet mitt i fjor.Jeg eier mitt lille røde rekkehus på 98 kvadrat og har brevkurs som interiørarkitekt. Jeg har også truckførerserfikat og har min egen lille puddel stående i garasjen. På fritiden maler jeg kunst på postkasser og jobber på en liten fiskebåt kalt "FLUA". Jeg ville kalle den "REKA" men ble nedstemt 10 mot 1. Har også min egen SEX-SPALTE her på bloggen! Legg igjen spørsmål i innboks/kommentarfelt. Kontakt meg også på mail: voelifex@yahoo.no

Norske blogger

Kategorier

hits